Nejnovější recenze ze sekce Rybářské obaly a batohy
- materiál
- vše si zorganizuji tak jak potřebuji
- možnost přidělat křeslo pro přenos
- mohl by být větší, dovnitř se vleze maximálně vezírek o průměru 35 cm, takže jsem musel vyměnit svůj 40 cm.
- trošku těžší
Batoh používám krátce, ale zatím jsem spokojen.
Neodpovídá popisu, je příliš malý. spíše pro dítě. Že ho nenavleče na záda můj manžel ok, ale já měřím 167cm. v decathlonu si kupuji batohy velikosti S, ale tento je m imalý.
- Lehká a velká vřele doporučuji!
- Ok
- Žádné
Mám už několikáté pro různé třídění drobností v zavazadlech. Naprosto bez problémů. Doporučuji.
- Super batoh
Prostorná, dobře polstrování.
- Nepromokavý obal
- Použil jsem pouzdro na přepravu ovládací jednotky detektoru kovu. :-)
Mimo navijáky se dá použít pouzdro i na jiné věci. Použil jsem pouzdro na přepravu ovládacího boxu detektoru kovů.
Na 4000 je malý
- Rychla doprava i kvalitně zboží
Vodné pro rybáře, kteří nesnímají olůvko nebo krmítko, je to ne menší krmítko
- Hodně prostoru kvalitní materiál + velká pláštěnka přes celý batoh navíc je super spodní kapsa za kterou je zip a po rozepnuti se člověk dostane do spodní části batohu tak nemusí přebírat všechny věci ze zhora navíc má i vnitřní kapsy ze síťoviny pozivam je na drobnější věci a lahve na pití tak mi necestuji po batohu
- Trochu těší ale to není na překážku
Krásné se nosí a udržuje záda v rovině při chůzi super odvetrane záda pohodlne popruhy a polstrování je přesně to co sem chtěl na krátké i dlouhé výpravy má hodně moc prostoru docela mě překvapil
Sedí perfektně pro pruty Hazard
Kvalitní produkt.
- bomba
- pecka
- paráda
- dno bych vyztužil pevnou látkou či bazénovou folií
- Plní svoji funkci, dobré zpracování
- Kvalita
- Už jich mám 8ks