Nejnovější recenze ze sekce Rybářské obaly a batohy
- Kvalitní výrobek
rozměr pokryje i větší kartuše
- Kvalitní materiál a zpracování
- Na křeslo Comfort Quattro, jak ulitý :-)
prekticke pouzdro na střední kartuše
- Žádné
- Velká, pevná, precizně zpracovaná brašna.
Skvělé zpracování, vystužené rohy, i přes velikost se díky kvalitnímu popruhu dobře přenáší.
- Tak na půl.
Nej taška
- Parádní pouzdro až na 4 swingery
- Bezvadna a prostrona taška, vážně se do ni vejde spousty věci, oddělitelné boxy pomoci přepážky, která se da nastavit.
- Pevne víko na které se daji odlozit nějaké věci
- Pohodlný poruh pres rameno, i když je taška plna těžká, tak nereze do ramena vůbec!
Perfektní kompaktní sada na ranní kávu, nerezové hrnečky s nepálivým uchem jsou nejlepší, nádobky na svoje kafe nebo cukr nebo čaj, prostě si člověk udělá svoje na co je zvyklý a nemusí si kupovat hnusný blafy v kempu :)
Jezdím na ryby na kole a hledal jsem batoh do kterého zabalím vše a pojede se mi pohodlně a tenhle batoh to splnil skvěle. Za mě geniálně řešený batoh.
- prostě mivardi
Pevný, výborně ušitý "retro batoh", dostatečná kapacita pro kompletní výbavu na více dní v přírodě. Trochu jsem se bál relativně tvrdých popruhů (voskované plátno, stejně jako celý batoh) ale je to v pohodě. Záda jsou vymyšlena skvěle. Za deště jsem zatím neměl možnost vyzkoušet, ale tento materiál promoknout prostě nemůže :-). Velmi dobrá práce, děkuji všem z JUBÖ za super batoh.
- Kvalita
- Velikost
Kvalitní velká taška.
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »